Fabio Pizza - Livrare fără contact Fabio Pizza - Livrare fără contact

Livrare fără contact

Ne adaptam situatiei si te asiguram, cu aceste masuri simple, ca mancarea ta e livrata in conditii de siguranta.

 

1. De pe foc, direct la tine.

Orice fel Fabio, din cuptor sau tigaie, ajunge direct în cutie. Cutia este sigilată imediat după. În cazul salatelor, legumele sunt spălate si introduse direct in cutie de catre bucatar.

2. Livrarea fara contact

Produsul ambalat si sigilat este asezat direct în geanta termică. Atunci când ajunge la ușa ta, livratorul, va așeza comanda pe un scaun sau stativ lasat de d-voastra in fata usii și se dă doi metri în spate, cât timp vă întâlniți față în față. Recomandam sa amenajati d-voastra un loc unde putem lasa comanda, care puteti sa il strangeti dupa aceea. Le putem lasa si pe pres, dar e totusi mancare, chiar daca sunt in pungi sau cutii . Daca nu puteti lasa un scaun sau orice altceva in fata usii, spuneti-ne si venim noi cu un stativ sau scaunel.

3. Plata 

Pentru a nu fi nici un contact va recomandam sa platiti online direct pe site nostru ! Desigur, puteti plăti și cu cardul la livrare sau cu bani cash. Livratorul nostru va purta masca. Ar fi bine, si pentru d-voastra dar mai ales pentru colegul nostru ,sa purtati sa purtati si d-voastra masca, in timp ce platiti.

4. Spala-te pe maini.

Recomandam, pentru a elimina orice risc, sa transferati mancarea din cutie, in farfuriile proprii si sa va spalati pe maini dupa ce ati manevrat ambalajele. Desi riscul este minim ca ambalajele sa fie contaminate, si atunci doar pe exterior, ele fiind atinse de livrator cand vi le preda. Riscul devine zero, daca dupa ce manevrati amabalajele, va spalati pe maini.

 

Știm, poate părea amuzant sau noi prea grijulii.  Însă preferăm să zâmbim și să facem glume, rămânând sănătoși, decat sa ne para rau dupa. Paza buna trece primejdia rea. Si cu un pic de grija, trecem noi si peste asta.

P.S.: Poftă bună!

Multumim de comanda si de increderea acordata,

Fabio Pizza