Despre noi

Fabio Pizza este o pizzerie cu livrare la domiciliu fondata in 2005. Am dorit de la inceput sa oferim calitate si de aceea livram produse care sa ne permita sa mergem cu fruntea sus si sa stam cu mandrie in spatele preparatelor noastre. Dar o facem in permanenta printr-un proces constant de alegere a furnizorilor si a materiei prime. Fugim de tot ce inseamna aditiv, colorant si tot felul de adaosuri si potentiatori de gust si nu punem pe lista de ingrediente nimic din ceea ce nu am manca noi. Aceasta idee a fondatorilor ramane esenta Fabio Pizza si astazi.

Am ales sa mergem pe acelasi tipar al produsului homemade si l-am pastrat, desi este mai greu si mai putin profitabil, dar cu mult mai gustos si sanatos. De aceea producem in casa toate sosurile si aluatul. Dulciurile le-am dus la un nivel comparabil cu cel al cofetariilor mari. Retetele noastre de pizza sunt originale si am folosit ingrediente care nu erau luate in considerare de altii. Descoperiti meniul nostru si o sa fiti surprinsi de varietatea produselor noastre!

Sa ne ridicam la nivelul asteptarilor si increderii voastre a fost si va fi cel mai mare deziderat al nostru. De aceea investim in oameni si in munca facuta cu responsabilitate. Nici aici nu facem niciun compromis. Ne respectam oamenii, dar cerem ca si ei sa respecte clientul si mai ales munca lor. Vrem ca oamenii nostri sa lucreze in cele mai bune conditii si sa fie asumati cand e vorba de gatit sau livrat. Ne respectam munca si de aceea nu stralucim noi prea tare la oferte. Dar pastram aceeasi convingere si responsabilitate asumata fata de produsul oferit voua, chiar daca este cadou sau la un pret redus.

Ne luam treaba in serios, insa asta nu inseamna ca nu putem gresi. Nu ne consideram perfecti, nici vorba. Doar incercam, zi de zi, sa fim tot mai buni. Cautam mereu sa imbunatatim experienta Fabio Pizza si pretuim fiecare feedback pe care ni-l dati. Garantam fiecare produs si, cand nu este conform standardelor noastre cu care v-am obisnuit, vi-l schimbam pe loc sau va returnam banii. (vezi politica de retur sau reclamatii)

Va multumim pentru laude si mustrari, pentru critici si complimente si, mai ales, pentru ca ne-ati ajutat sa fim unde suntem astazi.

Echipa Fabio Pizza

 

 

Fabio Pizza este

Bucătăria lui Fabio Vladoianu SRL, CUI 32594882, J40/15500/2013

Sediul social: str. Turda 117-119, sector 1, București, România