Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

Pentru a-ți putea oferi informații relevante despre stocurile noastre, te rugăm să alegi adresa de livrare.

vreau să sar peste acest pas
vezi meniul
Pizza Salată
Intră în cont
Ai uitat parola?
Sunt de acord să primesc newsletterul Fabio Pizza. Creează contul

Despre sosuri

Ne ferim de toate produsele din comerț pline de chimicale care să le asigure o viață fără de moarte, așa că în preparatele Fabio Pizza nu veți găsi niciodată sosuri care n-au fost făcute de noi de la zero. Nu credem în ketchup, avem o pasiune pentru pesto și ne străduim mereu să facem cel mai bun ragu.

Sosul de roșii: îl preparăm zilnic din roșiile San Marzano despre care vă vorbeam aici (link către ingrediente partea 1). Ne-am asigurat că cele pe care le cumpărăm sunt ambalate doar în suc de roșii și sare. Peste ele adăugăm busuioc din belșug, un pic de usturoi, condiment și ulei de măsline extravirgin. O nebunie! Pentru că e mereu proaspăt și fără conservanți, sosul nostru de roșii trebuie consumat rapid pentru că nu rezistă mai mult de două zile.

Sosul pesto: Ne-a plăcut foarte mult o rețetă de pesto folosită în casele din sudul Italiei, așa că pe ea o respectăm atunci când îl preparăm pentru voi. Ne bazăm tot pe muuult busuioc proaspăt, alune, muguri de pin, parmezan și ulei de măsline. Nu știm voi, dar noi nu ne mai săturăm de el!

Sosul ragu: Acest sos înnobilează pastele Bolognese, așa că are parte de toată atenția și grija noastră. Îl facem din carne de vită, morcovi, țelină, ceapă, usturoi și sos de roșii. Gustul acela de sos făcut în casă bate orice borcan din orice magazine din lume! Garantat.