Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

Pentru a-ți putea oferi informații relevante despre stocurile noastre, te rugăm să alegi adresa de livrare.

vreau să sar peste acest pas
vezi meniul
Pizza Salată
Intră în cont
Ai uitat parola?
Sunt de acord să primesc newsletterul Fabio Pizza. Creează contul

Despre ingrediente (partea a doua)

Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face sau, în cazul nostru, ce tu n-ai mânca, altuia nu-i vinde. Să facem rost de cele mai gustoase și sănătoase ingrediente a fost de multe ori o adevărată aventură pentru noi cei din echipa Fabio Pizza. Am căutat mereu cele mai bune și curate, nicidecum cele mai ieftine, variante și am făcut zeci de schimbări de furnizori până ne-a plăcut ce am gustat.

Creveții –Folosim doar creveți pescuiti în ocean atât la pizza, cât și în paste. Creveți pescuiti  sunt mai dulci și mai aromați, decât cei de acvacultură, de aceea ii preferam. Ne place să credem că și din acest motiv preparatele pe bază de creveți au atât de mare succes la Fabio Pizza.

Prosciutto – Ei, acesta este un ingredient care ne-a dat mari bătăi de cap: l-am vrut perfect, așa că am schimbat de nenumărate ori furnizorul. Gustul trebuia să fie excelent, conservanții să lipsească... ce mai, aproape imposibilul. Acum folosim doar Prosciutto di Parma D.O.P. pe care îl importăm direct de la o firmă din Parma. Pe noi ne mulțumește, sperăm că și pe voi. Vă așteptăm să îl cumpărați direct de la magazinul nostru de prezentare din strada Turda.

Tonul – Un ingredient extrem de important atât în salate, cât și în diverse feluri de pizza, provine, în cazul nostru, din Italia, de la Rio Mare. Aducem conservele de acolo ca să fim siguri că nu există nicio abatere de la calitate. Cei de la Rio Mare, cred in pescuitul sustenabil si urmaresc clar trasabilitatea tonului yelowfinn in tot procesul lor de productie, de la pescuit pana in conserva

Pastele – La Fabio Pizza, pastele sunt 100% grana duro, fără aditivi, conservanți, coloranți, importate direct din Italia. Puteti alege cele trei variante: penne, spaghetti si tagliatelle cu ou. Le puteti comanda in varianta clasica sau din faina integrala.