Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

Pentru a-ți putea oferi informații relevante despre stocurile noastre, te rugăm să alegi adresa de livrare.

vreau să sar peste acest pas
vezi meniul
Pizza Salată
Intră în cont
Ai uitat parola?
Sunt de acord să primesc newsletterul Fabio Pizza. Creează contul

Despre blat

Fără doar și poate, secretul unei pizze excelente stă în blatul ei. Blatul pentru Fabio Pizza este făcut zilnic în bucătăriile centrelor noastre din făină italiană de calitate și ulei de măsline extravirgin. Niciun ameliorator, niciun aditiv, niciun ingredient care nu poate fi pronunțat - și, cu atât mai puțin, mâncat. Avem trei variante de blat, fiecare specială în felul ei:

Clasic (subțire): este blatul clasic italian, subțire, crocant, lejer, făcut exclusiv din făină de grana duro și ulei de măsline extravirgin. V-am mai lăudat făina din grâu dur măcinat la moară, care își păstrează toate atuurile nutriționale și are un indice glicemic scăzut - adică, după consumare, glicemia crește treptat, nu brusc, iar energia este eliberată în organism pe parcursul câtorva ore, ceea ce înseamnă că vi se va face iarăși foame mult mai târziu.

Dublu (pufos): este făcut după o rețetă originală Fabio Pizza care seamănă cu cea pentru aluatul de focaccia. Aluatul se lasă la dospit la rece ca să devină pufos și aerat la copt. Are un gust deosebit de pâine făcută în casă. Pentru perfecțiune, adăugăm și ulei de masline.

Integral: este preparat din făină integrală care are un conținut foarte mare de fibre și un gust cu totul aparte. Extrem de sățios și sănătos, a devenit rapid preferatul multora dintre clienții noștri. Cu un conținut de carbohidrați un pic mai scăzut, poate fi oricând o alternativă pentru cei care adoră pizza, dar vor să încapă și în haine de mărimi (din ce în ce mai) mici.